The letter of Jude was written to prepare and warn the saints about false teachings, corruption, and distortions to the faith by supposedly spiritual teachers who were agents of evil. To contend for the faith, he listed the following actions the child of God should be engaged in.

  1. Building yourself up in the most holy faith by praying in the Holy Spirit.
    Praying in the Spirit is one of the great gifts given to us. The Holy Spirit not only helps to pray but also download revelations from Heaven as we pray.
  2. Keep yourselves in the love of God. Love Him with all your heart, soul, mind, and strength.
  3. Remember the mercies of Jesus are new every morning. He will never leave nor forsake you.

Hold fast to the truth you know and not let anyone steal it from you. Are you prepared to contend for the faith?


犹大书是为了准备和警告圣徒们提防假教师的对信仰的错误教导、腐败和扭曲而写的。犹大为了捍卫信仰,他列出了上帝的孩子应该采取的以下行动。

  1. 透过在圣灵里祷告,在至圣的信仰中建立自己。
    在圣灵里祷告是赐给我们大的恩赐之一。 当我们在灵里祷告时,圣灵不仅帮助我们祷告,而且还带下来自天堂的启示。
  2. 保守自己常在神的爱中。 让我们以全心、全意、全意、全力爱他。
  3. 记住耶稣的怜悯每天早晨都是新的。 他永远不会离开你,也不会抛弃你。

坚守你所知道的真理,不要让任何人从你身边偷走它。 你准备好为信仰而奋斗了吗?


Surat Yudas ditulis untuk mempersiapkan dan memberi amaran kepada orang-orang kudus tentang pengajaran palsu yang merosakkan dan menyelewengkan iman oleh yang sepatutnya  disebut guru-guru rohani tetapi menjadi agen kejahatan. Untuk memperjuangkan iman, dia menyenaraikan tindakan berikut yang harus dilakukan oleh anak Tuhan.

  1. Membangun diri anda dalam iman yang paling kudus dengan berdoa dalam Roh Kudus.
    Berdoa dalam Roh merupakan salah satu karunia yang hebat yang diberikan kepada kita. Roh Kudus bukan sahaja membantu kita berdoa tetapi juga memuat turun wahyu dari syurga semasa kita berdoa.
  2. Tetapkan dirimu dalam kasih Tuhan. Kasihi Dia dengan segenap hati, jiwa, fikiran, dan kekuatanmu.
  3. Ingatlah belas kasihan Yesus adalah baru setiap pagi. Dia tidak akan pernah meninggalkan atau membiarkan anda.

Berpegang teguhlah pada kebenaran yang anda tahu dan jangan biarkan sesiapapun mencurinya dari anda. Adakah anda bersedia untuk memperjuangkan iman ini?


Posted

in

,