Faith in God doesn’t always bring the same results, but nevertheless these are victories of faith. According to Hebrews 11, the fruit of your faith in God can either come in the form of overcoming victories, or they can come in the form of resilience and strength to withstand and persevere. Either way, it is a victory of faith. There are times we win by defeating and overcoming the obstacles, but there are times we are not meant to. For such times, you win by withstanding it, you win by resisting and persevering, you win by holding onto your confidence and hope till the storm passes over. Hence, in whichever form, our faith does overcome the world!

Are you being blind-sided, looking for victories as the only recognizable form of overcoming faith?


对上帝的信心并不总是带来相同的结果,但无论如何,这些都是因信而来的胜利。 根据希伯来书 11 章,你对神信心的结果可以是跨越的胜利,也可以是坚持不懈以坚韧的力量抵挡困难。不管怎样,这都是因信而来的胜利。 有些时候我们得胜是透过战胜或克服障碍,有些时候却非如此。反而是因承受的住或坚持不懈而获胜。你的胜利是在风暴中保持信心和盼望直到风暴过去。 因此,无论以何种形式,我们的信心确实胜了世界!

你是否盲目地追求胜利,认为这是唯一克服信心的形式?


Iman kepada Tuhan tidak selalu membawa hasil yang sama, namun begitu, ianya adalah kemenangan iman. Menurut Ibrani 11, buah dari iman anda kepada Tuhan boleh datang dalam bentuk kemenangan yang mengatasi, atau ia boleh datang dalam bentuk ketabahan dan kekuatan untuk bertahan dan bertabah. Walau apa pun, ia juga adalah kemenangan iman. Ada masanya kita menang dengan mengalahkan dan melepasi rintangan, tetapi ada masanya kita tidak dimaksudkan untuk menjadi sedemikian. Untuk masa-masa seperti itu, anda menang dengan bertahan, anda menang dengan melawan dan bertabah, anda menang dengan berpegang pada keyakinan dan harapan anda sehingga badai berlalu. Oleh itu, dalam bentuk apa pun, iman kita mengatasi dunia!

Adakah anda membutakan mata, mencari kemenangan sebagai hanya satu-satunya bentuk yang dikenali untuk mengatasi iman?


Posted

in

,