Day 91 – Matthew 4:1


Spiritual warfare is not a new concept. This passage is a classic example of spiritual warfare where Jesus was being tempted by Satan in the wilderness. There is conflict between God’s angelic armies and Satanic evil forces in the spiritual realm. There is warfare waged against God’s people. But take courage, be confident, be undaunted, be at peace because Jesus’ conquest over Satan is accomplished. Know that Christ’s abiding victory over any dark force is resident within you.

Have you been abiding in Him?


属灵争战并不是一个新概念。 这段经文是属灵争战的经典例子,描述了耶稣在旷野受撒但试探的经历。在属灵领域中,神的天使天军与撒但的邪恶势力正在交战,仇敌也在攻击神的子民。但要刚强壮胆,满有信心,不被动摇,内心安稳!因为耶稣已经完全得胜撒但!你要知道,基督对一切黑暗势力的得胜,已经内住在你里面!

你是否常住在神里面?


[pending translation]Peperangan rohani bukanlah satu konsep yang baru. Bahagian petikan ini adalah contoh klasik peperangan rohani di mana Yesus dicobai oleh iblis semasa berada di padang gurun. Terjadi konflik di antara tentera malaikat Tuhan dan kuasa jahat iblis di alam rohani. Berlaku peperangan yang dilancarkan terhadap umat Tuhan. Namun tetap berani, yakinlah, jangan gentar, tetap tenang kerana penaklukan Yesus ke atas iblis telah terlaksana. Ketahuilah bahawa kemenangan Kristus yang kekal ke atas apapun kuasa gelap, ada di dalam diri anda.

Adakah anda tinggal di dalam Dia?


Tags: